Modni dodatki – trendi, ki jih ne moremo spregledati

Modni dodatki so tisto, kar si vedno lahko privoščimo, tudi če so naše denarnice nekoliko bolj prazne zaradi tega ali onega razloga. Njihova vrednost pa je tudi v uporabnosti. Niso zgolj nekaj, kar kupimo z očmi in nam potem obleži v omari ali predalu. O sončnih očalih sem že pisala, pa tudi o ruticah in klobukih, ki so nepogrešljiv del vsake ženske garderobe, saj nas ščitijo pred soncem ali pa nam pomagajo uloviti nagajive kodre. Danes pa nekaj besed o tistih dodatkih, ki nas bodo še očarali letošnje poletje.

 

Dodatki za lase: Obroči, biseri, pentlje

ne glede na to ali imamo dolge, srednje ali kratke, vedno si lahko privežemo rutico, sponko ali si nadenemo obroč. Prav s slednjimi je na letošnjih modnih revijah očarala Prada. Lahko so samo iz saten blaga ali pa še dodatno okrašeni. Na lasnih sponkah dominirajo biseri in kristali, ali pa so izdelane v vzorcu roževine. Velika modna imena seveda ne morejo brez svojega podpisa. In tu so še pentlje, majhne in velike. In če je še nimate, nič zato, zavežete si jo lahko iz manjše rutice, ki jo imate doma.

 

Vir: Pinterest

 

Velike torbe

Ne le noro veliki klobuki, temveč tudi noro velike torbe. Za svobodno pohajkovanje po mestu, si lahko omislite kar veliko, “plažno” torbo iz zelo naravnih materialov kot sta blago in slama ali ratan, seveda pa boste pozornost zbujale tudi z unikatnimi torbicami iz usnja ali plastike. Četudi so zelo trendovske, pa pred morebitnim nakupom premislite, ali se ne bi raje odločile za takšno iz okolju prijaznih materialov, ki ne bodo uničevali življenja na kopnem in v morju.

Vir: Pinterest

 

Perje: na obleki, čevljih, torbicah, klobukih…

letošnje leto ga res lahko najdemo povsod, šele celo tam, kjer ga ne bi pričakovali: na sandalih in oblekah. Dodatki iz naravnih peres so prelepi, ženstveni, mehko frfotajoči in delujejo dragoceno.

Vir: Pinterest

 

Nakit

kot vse ostalo je tudi nakit presegel velikost, predvsem velja to za uhane in verižice, ki so se spremenile v pravcate verige. Logomanija je našla svoj prostor tudi na tem področju mode.

Vir: Pinterest

Letošnja moda je torej nadvse zabavna, vpadljiva in močna. Poigrajte se z njo.

 

2019-05-20T06:41:09+00:00

Leave A Comment