Storitve2019-05-13T11:00:49+00:00

Korporativna besedila

Predstavitve podjetja v tiskovinah, spletnih, oglaševalskih in drugih medijih so edinstvena duša zaposlenih, ki tvorijo enovito celoto ustvarjalnosti in vizionarstva. Iz njih izžarevajo dosežki, odnosi, namen obstoja, sanje, sporočila,… Se kot knjiga odpirajo iz notranjega v zunanji svet, iz zaprtega okolja, o katerem želijo pripovedovati, v prostranstvo, v katerem želijo biti razumljeni.

 

Poslovna pisma, vabila, čestitke

So globine in širine dragocenih medosebnih vezi. Prvi in sleherni stik, stkan, da bi vzniknilo, raslo in se razvijalo tisto najbogatejše, kar lahko podarimo drug drugemu: iskrenost, spoštovanje, zaupanje, odgovornost ter izmenjave znanj, izkušenj, idej… Zato je vsako, še tako preprosto in kratko sporočilo izraz osebnosti pisca in njegove pozornosti, ki jo s tem izkazuje naslovljencu.

 

Nagovori

Je navdih, ki ga je zaznamovala preteklost, ki ga določa sedanjost in, ki ga ponese prihodnost.  Je izraz govornika in je vpliv tistih, ki jim je namenjen. Je brezčasen v svoji veličini, kadar razdvaja dvome in združuje upanja. In kot tak, za vedno zapisan kot odraz nekega časa v mislih vseh, ki jim je bilo dano prisluhniti mu.