Loading...
Atelier2019-05-14T10:41:12+00:00

Atelje Musa Divina

Musa Divina je atelje poimenovan po devetih grških boginjah umetnosti in znanosti.

Atelje

Umetnikov prostor, kjer se rojevajo ideje, zarisujejo ali zapisujejo občutenja, uresničujejo vidna in nevidna hotenja…Naj Vas vodim skozi ta prostor ustvarjalnosti, v katerem pripovedujem zgodbe Vašega življenja, da bi jih Vi lahko predstavili svetu. To je prostor, kjer trdo delam, da bi raziskala Vašo kreativnost in moč v svoji prvobitni obliki ter ju združila v unikatna poslovna besedila, ki bodo izžarevala vaše poslanstvo, dosežke in vizije: pisma in nagovori, katalogi in spletne strani, vabila in čestitke,…

Strinjam se, da ta stran zbira moje osebne podatke.

To create is to live twice. A.Camus

INSPIRACIJA so slike iz otroštva…skrivnostne podobe narave. Je doba odraščanja …nedojemljivo človeško ustvarjanje. Dozorevanje… iskanje smisla življenja.

Preberi več

STORITVE: korporativna besedila za kataloge, osebne izkaznice podjetja, spletne strani; poslovna pisma, čestitke, nagovori,… 

Preberi več

MOJE PREDNOSTI : kreativnost za vsako ceno, individualen avtorski pristop, sposobnost vživljanja v vaše izdelke in storitve.

Preberi več

KAKO PIŠEM? Srečanja in razgovori. Iskanje in raziskovanje. Osnutki in predstavitve. Popravki. Izročitev.

Preberi več

VREDNOTE IN ODGOVORNOST: pisanje je predvsem osebna zaveza k iskanju resnice in prinaša tudi odgovornosti, ki iz ozadja govorijo skozi ustvarjena dela.

Preberi več

KONTAKT

Preberi več

Vsebinski marketing je predvsem kreativnost duha

” Za kreativnost je potrebno dodobra ogreti stolček.” Ennio Morricone

Nenehne spremembe, ki jih sprožata neomejeno vesolje in k vedno novim odkritjem naravnana človekova radovednost, se okoli nas vrtijo z vedno hitrejšim zagonom. Da bi ubežali temu toku neizbežne sedanjosti, se človek (ne)zavedno obrača k ponovnemu odkrivanju svoje bíti, poslanstva, odgovornosti. K drugačnem vrednotenju. K vnovičnemu iskanju čustev, edinstvenih nagibov in življenjskih zgodb posameznika ter k preprostim dejanjem in mislim slehernika, ne da bi pri tem okrnili razvoj, ki naj prinaša blagostanje vsem bitjem.

Poslovni svet v tej igri univerzuma ni osamljen planet, ki bi se lahko neopazno izognil neizogibnemu in prepričanje, da čustva v tej sferi nimajo svojega prostora, počasi izginja. Vodilni raziskovalci in umetniki, za slednje je znano, da se v njihovih delih zaradi čustvene občutljivosti, nemalokrat prikazuje prihodnost, napovedujejo prednost tistim, ki bodo znali v tem zahtevnem, a nemalokrat odtujenem svetu, pripovedovati resnične zgodbe in jih pri tem ne bo strah razkriti tudi čustvene plati.

Vabim Vas, da med prvimi, s pomočjo kreativnega poslovnega pisanja in umetnosti, kot prinašalcema sprememb usmerjenih v prihodnost, Vaše podjetje predstavite prav s takšno ljubeznijo, kot ste ga ustvarjali. Pripravili bomo izhodišča vsebin, ki bodo znala govoriti o drugačnosti. Dodali jim bomo kreativni zanos ter jih spremenili v neponovljiva besedila, ki strmijo k brezčasnosti, izvirnosti in prepoznavnosti.

Zadnje objave

Atelje

“True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”
Anonymous • Quote of the Day
“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly defeat age.”
Anonymous • Quote of the Day