Loading...
Dom in vrt2019-01-17T09:23:36+00:00

Dom. Toplina.

Prostor, kjer smo lahko, to kar smo. Svobodni. Ki je refleksija naše notranjosti v zunanji podobi.

Vsi majhni detajli so naš velik dom. Vsaka rastlina, skodelica ali okrasna blazina. In ne le to, tudi vonji, teksture, svetloba in barve. Prav vse tvori celoto, ki ji rečemo dom. Vse to je naša druga anima, duša dvojčica. Na teh straneh bom pisala o praktičnih nasvetih kako prostor spremeniti v življenjski slog bivanja.

Strinjam se, da ta stran zbira moje osebne podatke.

Love begins at home.

Mother Teresa

Zadnje objave

Dom in vrt

Load More Posts

The 3 fundamental steps that every beginner must learn before they can call themselves a student of yoga. Let’s master them together.

Read More

Are you a busy mum that finds yourself missing classes regularly? 8 steps to successfully building yoga and fitness into youur working day.

Read More

The 3 fundamental steps that every beginner must learn before they can call themselves a student of yoga. Let’s master them together.

Read More

Vrtovi. Sanjski. Skrivnostni. Brezčasni.

Narave si nikoli ne bomo podredili, a delček nje, si lahko sposodimo in ga oblikujemo po svoje.

Legenda pravi, da so bili najlepši vrtovi na zemlji,  Viseči vrtovi Babilona, eno izmed sedmih čudes antičnega sveta. Ustvaril jih je babilonski kralj Nebukadnezar II., da bi osrečil ljubljeno ženo, ki je pogrešala zeleno rastlinje domovine. Ta čudovita legenda nosi v sebi prelepo sporočilo. Vrtove ustvarjamo, da bi osrečili druge in sebe.

Ne glede kakšni so, pomembno je, da v naše življenje prinašajo ustvarjalnost, da se v njih lahko umirimo in se napolnimo z novo energijo. Da so neko čudežno orodje s katerim ohranjamo prvobiten stik z naravo. Zatočišče tudi za tiste trenutke, ko želimo biti sami. V spominski knjigi moje babice je zapisno: “Kadar si v nezgodi, ne zahajaj v svet vesel, utehe najdeš le v prirodi, svet bi tuge tvoje ne umel.”

“If you have health, you probably will be happy, and if you have health and happiness, you have all the wealth you need, even if it is not all you want. “
Anonymous • Quote of the Day
“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day