Letošnje poletje dominirajo enodelne kopalke

Ni ga modnega oblikovalca, ki za letošnje poletje ne bi oblikoval enodelnih kopalk. Čeprav so se vračale že zadnjih nekaj let, pa tako dominantne kot so letos, še niso bile. Pravzaprav me to ne preseneča. V sebi nosijo glamur, eleganco, sofisticiranost in tudi skrivnostnost. Saj veste, da so ženske mnogo bolj zanimive, če odkrivajo manj in ne več.

 

 

 Saint Laurent, Vir: Pinterest

 

Isabel Marant, Vir: Pinterest

 

Imajo pa tudi veliko uporabno vrednost. Sama jih imam rada predvsem zato, ker skrivajo tiste stvari, za katere želim, da ostanejo prikrite. Kakšen kilogram preveč, ki se nahaja prav tam, kjer ga bikinke tako zelo poudarijo. Miniaturnih trakov in krpic mi ni potrebno kar naprej popravljati ne na plaži, ne v kavarnici, ne na sprehodu ob obali in še posebno ne v morju, kjer neznansko uživam. Rada zaplavam daleč od obale in enodelne kopalke mi nudijo obilo svobode. Časi, ko smo želele porjaveti na vsakem centimetru, pa so zaradi zdravja tudi že zdavnaj mimo.

 

Emilio Pucci, Vir: Pinterest

 

Michael Kors, Vir: Pinterest

 

Izbor letošnjega poletja je res skoraj neskončen. Z barvo pravzaprav ne morete zgrešiti, ker je na morju dovoljeno vse. Morda se boste glede na pravo odločale bolj glede na tonus vaše kože in pa modne dodatke, ki jih že imate doma: plažne torbe, klobuki, oblekce, brisače ali rutice. Potiski so lahko klasični kot so pike, rože ali imitacije živalskih kož, lahko pa zelo moderni kot vzorci geometrijskih likov in črt.

 

La Perla, Vir: Pinterest

Chanel, Vir: chanel.com

 

Kroji so povsem preprosti s kakšnim detajlom, ki bo zagotovo pritegnil poglede, ali pa nekoliko drznejši z dodatkom trakov, resic, prosojnih in lesketajočih tkanin ter nenavadnih izrezov. Tudi logomanija je letos našla svoj prostor pod vročim soncem.

Juhuhu morje tu!

 

Naslovna fotografija: Ralph & Russo, Vir: Pinterest

2019-06-04T05:46:10+00:00

Leave A Comment